Watersportvereniging ‘s-Gravenzande

Watersportvereniging ‘s-Gravenzande

Watersportvereniging ’s-Gravenzande is een van de meest toonaangevende verenigingen van Nederland en bestaat al sinds 1973. De vereniging heeft een eigen clubhuis – gelegen nabij het strand van ’s-Gravenzande – en telt inmiddels zo’n 200 leden en donateurs, waarvan er een honderdtal het gehele jaar door actief is op of aan de Noordzee.

Op de website van Watersportvereniging ’s-Gravenzande kun je letterlijk vissen naar alles wat je wil weten over de vereniging. Neem eens een duik in de nieuwe website: www.wsvsgravenzande.nl

mbb-wsv-website-imac

Als bezoeker van de website van Watersportvereniging ’s-Gravenzande volg je de vislijn, vanaf het wateroppervlak langs de rubrieken naar de bodem van de oceaan. Gooi eens een lijntje uit op deze mooie website, om te zien wat je hebt gevangen!

Naast het unieke design heeft deze responsive website een uiterlijk dat zich geheel laat aanpassen naar elk formaat beeldscherm op desktop, tablet en smartphone. Helemaal passend in deze tijd. Daarnaast bevat de website een WordPress CMS / onderhoudssysteem – zodat het bestuur van de watersportvereniging zelf onderwerpen en foto’s kan toevoegen of aanpassen – en integratie van Google Analytics.

Neem een duik in de digitale oceaan van WSV ‘s-Gravenzande: www.wsvsgravenzande.nl

opa-boek-02