Website Tekstbureau STREEP

Website Tekstbureau STREEP

Je zoekt een tekstschrijver. Want je hebt een tekst nodig die helder, leesbaar en overtuigend is. En je wilt samenwerken met een ervaren en vakkundige tekstschrijver, die met je meedenkt en de juiste vragen stelt.

Op de website van Tekstbureau STREEP dien je letterlijk even te zoeken naar een tekstschrijver. Marèse Peters is verstopt achter haar eigen werk. Werk dat zij presenteert op een blaadje. Letterlijk. Navigeer door haar nieuwe website om haar te vinden: www.streeptekst.nl

Tegenwoordig is het bijna een vereiste om op een website binnen een aantal klikken te vinden wat je zoekt. De website van Tekstbureau STREEP gaat op een speelse manier tegen alle hedendaagse opvattingen in en laat zien dat aandacht veel belangrijker kan zijn dan snelheid. Belangstelling wordt beloond. En dat geldt zeker voor www.streeptekst.nl, want door te navigeren door de onderwerpen van deze toegankelijke website, komt de tekstschrijver langzaam tevoorschijn. En uiteindelijk ben je een heel stuk wijzer geworden en heb je haar dan tòch gevonden!

mbb-streep-01mbb-streep-01Het navigeren gaat heel gemakkelijk, want dankzij het op maat gemaakte responsive design met CMS systeem werkt www.streeptekst.nl perfect op desktop, notebook, tablet of gewoon op je smartphone.

De realisatie van de website van Tekstbureau STREEP is een samenwerking van MadebyBazz en EigenSmoel. De fotografie werd verzorgd door Bernice van Wissen. Uiteraard verzorgde Marèse Peters zelf de structuur en teksten van haar website. www.streeptekst.nl is een website die technisch erg goed in elkaar zit. Door vanaf het begin de juiste combinatie te maken van design, structuur, teksten en techniek, staat de website landelijk bovenaan in de Google zoekresultaten, wanneer je zoekt op “tekstbureau”. Zonder advertentiekosten. Deze keer hoef je niet te zoeken!

mbb-streep-01

Ook zo'n mooi conceptueel ontwerp?